2010/08/27

Locsi-pocsi

...De nem az udvaron ám, hanem a strandon, ami látszik a szobámból és mindig nézem.
Voltunk Mirunaval és az anyukáinkkal, és naaaaagyon sokat úsztunk, s aztán szerdán voltam éneapukával is.

Sóbánya

Voltunk éneanyával és éneapukával a sóbányába, igaz elég szürke volt a só, én pedig azt hittem olyan szép fehér lesz mint a sótartóban, s ezért folyton kérdeztem hogy "Hol a só?". Végül is érdekes volt, mentünk busszal is, s sok-sok lépcső vezetett le a barlangba, én inkább igy nevezném, de nem féltem. És ott ping-pongoztunk is, és hintáztam, és favonatoztam, és rajzfilmet néztem, és voltunk egy templomba is, azt mondta éneana.Igaz a felfújható vár-játszóházba nem mentünk de érdekes volt igy is, ja és megnyaltuk a falat is, és sós volt, nagyon érdekes....
És utána voltunk kicsi bébinél is, Hajninál, de nem a Dávid anyukájánal, láttam ahogy szopikál, de inkább néztem a robotos rajzfilmet.

2010/08/08

Radnót

Éneana elhozott ide Évi mamához, Jani tátóhoz és Ákos bátyjához. Nagyon szeretem itt mert itt van Fricike is, a kutyám , és szoktunk neki kutya csokoladédét hozni, most már megeszi mert megnőtt, eddig csak tejet ivott.
Voltunk a kertben is, kiástunk egy nagy krumplit és mini-murokot, játszom Alexel a blokk előtt, s kaptam a szomszéd néniktől nyalókát is, ami persze énaanának nem igazán tetszett, de én szeretem és érdekes pöttyös is volt.
De azért várom menjek haza, játszodjak a szobámba a vonatokkal.