2011/02/16

H-Szejet napja

A tegnap az oviban kaptam egy kis szivecskés piros pontot, mert azt mondta az óvónéni hogy szejet napja van. Én már mondtam vasárnap este mikor ölelkezett édeszanya édeszapukával s én is odamentem öleljem át, hogy úgy szeretem őket mint a zsiráfokat, mert nem harapnak.

H-Olyan jó vele

H-Tordán a sonka (is) párizsi

Voltam vakáción Tordán, Daninál, nagyon sokat játszottunk a nagyfiú játékaival, sok dinója is van, és Abbyval is, Sanyikának és Ioanank a kutyájával. Koncerteztünk Danival, ő gitározott s én táncoltam -a kedvencem lett a Riszálom, igy is, úgy is. Festettünk is kifestöst amit Krisztina keresztmamától kaptam, és még sok piros pontot is kaptam, és nem beszéltünk mikor ettünk, és tudom mondani a l betüt, magyarul is.-azelőtt is mondtam de csak a London bridge is falling down-ba.
Ja és gyurmáztunk is, csináltunk tükörtojást, sonkát és "piccsát", és kaptam aranyérmet is mert ügyes voltam.
És amióta hazajöttem édeszanyának szólitom éneanát, mert nagyfiú vagyok, és Zallánnak a testvérem.

2011/02/04

Z-Home alone

Egyedül voltunk itthon édesanyámmal egész héten, Hunor vakáciozott Tordán Danival, és Dédi Radnóton. Olyan jó volt, csak velük de azért hiányoznak mert jókat tudunk játszani és kacagni, már alig várom jöjjenek haza.Vettek nekem etető széket a héten mikor voltunk az üzletbe.