2011/05/23

2 Z (Zalán és Zoltán) party képek

Édesapukáról nagyon kevés kép van, mert mindig ő a fotós, most Réka unatkozott, s legalább róla is van-egy pár, rólam reggel készültek mikor csak ketten voltunk édesanyával, nagyon szeretek labdázni.




O-Irisz tea party



Végül is egy ok volt csak az irisz, mert sok mindent ünnepelhettünk volna, autó-hála az Istennek, megvan, kerités a szomszédoknál  stb, ja s van naaaaaaaaaaagyon vagány Puma jégerem amivel teniszezni, zumbázni is mehetek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm-még soha nem volt ilyenem-ahogy Hunor szokta mondani.

H-Volt-nincs fekete pont

Édeanya jött Zalánnal csütörtökön az oviba értem a kicsi autóval ami most a miénk, de van egy közép is, amivel édesapuka jár az irodába. Megmutattam mindenkinek újra a kistestvérem, és siettünk haza mert jöttek vendégek, Berta néniék és a lányok nézzék meg a virágokat a kiskertbe és én hogy összeszedtem a játékaimat a szobámba-EGYEDÜL. Na de mondom az autóban hogy kaptam egy fekete pontot, de eldobtam a csúzdán, nem maradt kiragasztva a blúzomra csak a piros. Azért kaptam mert kiabáltam, valóban nem szereti édesanya se, de most az óvónéninek se tetszett. Hazamentünk, igy is kaptam szivecske csokit a vendégektől, s játszott velem Réka, fociztunk, s ettem finom apró sütit.S este azt mondtam édesanyának hogy kérem a fekete csikos blúzom hogy azzal menjek oviba, tudom én miért.


Ez az új focikapum és nagyfiú labdám

2011/05/06

Z-Olyan mint édesanya

Édesanya azt mondja olyan vagyok mint ő, vagy kacagok, vagy sirok-s akkor beborul az ég, nem akarok egyáltalán egyedül lenni se, se a kicsi ágyamba, se a játszóba, ami a nappaliba van. Úgy nevez hogy Kis Dependens, ha már elfordul tőlem, sirok, igaz Hunor is addig mondja hogy Édesanya, de édesanya amig ránéz, vagy azt mondja Hallgatlak.

2011/05/05

H-Olyan mint Berta néni

A reggel felkeltem már 6-kor és kiáltottam hogy meg kell törölni a fenekem, mert kakiltam, s nem jött senki, úgyhogy megtettem egyedül. Visszamentem az ágyba, s jött édesanya és azt mondta hogy olyan a frizukája mint egy süninek, de én erre azt mondtam hogy olyan inkább mint a Berta nénié, már nem hosszú, mint egy királylánynak. Mikor voltunk locsolni akkor jött Berta néniékhez egy pap bácsi is.(?!)
A héten mikor kinn voltunk akkor szedtem bóbita szirmokat, amik a pitypangokból lettek-édesanya azt mondta olyan mintha mannát szednék. Itt nálunk a Liliom utcán volt egy pitypang mező, most bóbita, és a szobám ablakából láttam a reggel egy recept-rétet, az is sárga, aminek édesanya úgy mondja hogy repce, s énekel is, azt hogy-Sárgát virágzik a repce...

Zalán engem néz

Mi az a manna?

2011/05/01

H&Z&D-2011 húsvétja

Mikor odaértünk Kocsárdra, jött Dani is, és akkor én akartam tojásvadászatot csinálni, és akartam látni mit hozott a húsvéti nyuszi, de nem hozott csak pufit és csoki nyuszit, és sok csoki tojást és egy nagy tyúkot, azt is csokiból. És locsoltunk utána, és hazajöttünk Radnótra, és utána Szentgyörgyre.



H-Tavaszi (rövid) vakáció

Jani tátónál Jadnóton van három kicsi kutya, de nekem négy kell, mert négy éves vagyok.Vannak malackák is, macskák is, és mindenféle állat, tyúkok, amik tojnak és én megeszem a tojit, mert szeretem.De Olga néninél is van, ahonnan hozzuk a tejet itt Szentgyörgyön, és itt még boci is van, és Dénes bácsi azt mondta hogy enged majd megfejteni a bocit. Mikor vasárnap lett és húsvét, akkor jött édesanya és édesapa és Zalán és elmentünk mamához hogy locsoljuk meg.