2016/11/22

D-Kezdjetek el élni!

Tehát...a múlt szombaton 12 körül éreztem mintha fájásokat...20 percenként...hallgattam ahogy ömlik az eső
..s gondolkoztam...hivjam a dokit,ne hivjam...ébresszem Zolit vagy sem, végül már szinte 5-7 percenként volt kontrakció, a korházba értünk olyan fél 3 körül...vizsgálat ..bla bla...5.27-kor kinn volt Dorka baba...hasra tették s csak kacagtam...s hintázott s mindenki csak nézte milyen szép. 3220 g es 54 cm.Édesapa el van olvadva, a fiúk is...ma voltak mamáék és Jani tátò, és hoztak kaját :-)

Megérkezett Dòra Mária azaz Dorka




Nov.13-án hajnali 5.27-kor kibùjt Dorka baba és mi szuper boldogok vagyunk mert nagyon szép és egészséges és mindenki gyönyörködik benne.

2016/11/05

Dora medicals rajzverseny





http://www.e-nepujsag.ro/op/article/rajzverseny-gyerekeknek-%E2%80%93-h%C3%A1rom-nyertest-d%C3%ADjaztak#.WCREVJjICzE.facebook


Z-Tökös buli az oviban




Érdekes szülös tökös buli volt az oviban, kellett kikaparni én nagyon simára kapartam a tetejét, de H.és édesanya nem olyan jòl a belsejét de akkor is betettük a gyertyát és H.is volt töklámpása amit a suliba készített a Haloween bulin és az Opera fantomja volt.

H&Z-Nagyon várjuk Dorkát



Már nemsokára kibùjik, nagyon várjuk lássuk a cuki muki duci fejét, édesanya fülcsit is vett neki, olyan mint egy korona.