Hozzávalók-amiről
én tudok-liszt-fehér és barna vagy korpás, tojás, margarin megolvasztva a
mikroban, maradék csoki feldarabolva, minél több-annál jobb, sütőpor, vanilia,
egy kis cukor, narancshéj reszelve, kakaó.
Amiről nem tudok az "meglepetés"-édesanya teszi
bele, s én nem látom (a gyerekek tehát nem is kell róla tudjanak)-az a gyümölcs-nemszeretem
gyümölcs általában-mint fagyasztott (birs)alma vagy éppen cékla-ettől szép lila
lesz, vagy szilvaiz.
Ezt a sok mindent
összekavarjuk, és egy kanállal dombocskákat teszünk a sütőpapirra, egy kissé
megnyomjuk, legyenek laposak, de nem baj ha nem tökéletes körök-nekem
legalábbis nem baj.
Diszithetjük apró
kis szivárvány cukorkával, vagy kókusszal, vagy dióval, megsütjük-
aztán betesszük a nagy kutyás fedeles plédobozba, és mindig van deszertünk.
De a
legeslegkedvenc ételem ezen kivül a kolbász-szalmakrumplival, a spenót
tükörtojással, a hotdog, a hambi a Mekiből, a csokis-tejszinhabos süti, a
fagyi vagy a fasirt krumplipirével és paradicsomszósszal. :-)